Ervaring , innovatie & geweldige ontwerpen

iPlay is opgericht door drie experts uit de industrie met een visie om de waterattractie markt te innoveren en op te frissen, een nieuw dynamisch inzicht te verschaffen in ontwerp, engineering, fabricage en projectmanagement, specifiek toegesneden op elk recreatiebedrijf en budget.

Wij streven ernaar om technische oplossingen van wereldklasse te leveren met totale kwaliteit in alles wat wij doen, een volledig persoonlijk aanbod, het creëren van waarde, het optimaliseren van investeringen en altijd leveren van hoogwaardige ervaringen welke bezoekers doen terugkeren.

iPlay is vastbesloten om zeer competitieve opties voor alle waterattracties te bieden. Wij zorgen voor de juiste samenstelling van waterattracties, waterglijbanen en overweldigende gezinsattracties, afgestemd op uw zakelijke verwachtingen en bezoekersambities en natuurlijk uw budget.

iPLAY WATER ATTRACTIONS iPLAY WATER ATTRACTIONS iPLAY WATER ATTRACTIONS
iPLAY WATER ATTRACTIONS iPLAY WATER ATTRACTIONS iPLAY WATER ATTRACTIONS

Pédro Klomp

Simon van Dijk

Pédro werkt al meer dan 30 jaar in de techniek en productie van waterattracties. Hij heeft veel innovaties ontworpen en geleverd aan de waterglijbanen markt en is zeer gerespecteerd en één van de meest vooraanstaande engineers ter wereld op het gebied van ontwerp, productie, installatie en levering van waterattracties.

Simon brengt enorme kennis en ervaring voor ondersteuning van enkele van de meest prestigieuze recreatiebedrijven in Europa, waardoor hij hun zakelijke ideeën kan vertalen in commerciële voorstellen. Een goede luisteraar, die commerciële en verkoopkracht brengt naar het team met zijn energie en diepgaand inzicht in wat de behoefte is van de waterattractie markt. Een begrip dat de ideeën en verwachtingen van klanten levert en voedt in de realiteit van een concurrerende waterattractie.

Where the fun starts!

iPlay biedt zeer competitieve opties voor alle waterattracties. Wij zorgen voor de juiste samenstelling van waterattracties, waterglijbanen en overweldigende gezinsattracties, afgestemd op uw zakelijke verwachtingen en bezoekersambities.

iPLAY WATER ATTRACTIONS iPLAY WATER ATTRACTIONS iPLAY WATER ATTRACTIONS
iPLAY WATER ATTRACTIONS iPLAY WATER ATTRACTIONS iPLAY WATER ATTRACTIONS
nl_NLNederlands