Innovatie

iPlay’s – Fresh thinking, past creatieve engineering toe op fantasievolle en interactieve manieren om innovatieve waterattracties en spelen voor onze klanten te brengen.

Onze innovatieve, toonaangevende formule zet zich in voor het leveren van water recreatie oplossingen van wereldklasse met totale kwaliteit in alles wat wij doen voor onze klanten.

Een compleet persoonlijk aanbod van ons spannende aanbod aan waterattracties, welke waarde creëert, investeringen optimaliseert, met geweldige engineering, nieuwe ideeën, altijd iets unieks leveren met innovatieve waterspeelervaringen.

iPLAY WATER ATTRACTIONS iPLAY WATER ATTRACTIONS iPLAY WATER ATTRACTIONS
iPLAY WATER ATTRACTIONS iPLAY WATER ATTRACTIONS iPLAY WATER ATTRACTIONS

Flume Seal Technology

“FST” is volledig onderdeel van het productieproces van iPlay’s nieuwe assortiment van waterglijbanen en waterattracties, die in 2018 gelanceerd is. Ontworpen om een veel soepelere glijdervaring te leveren, de installatietijden worden hiermee aanzienlijk verkort en het onderhoud is gemakkelijker en voordeliger. Dit innovatieve naadloze waterdichte system “FST”(Flume Seal Technology) biedt flexibiliteit met talrijke configuraties, eenvoudig aan te passen aan elke nieuwe en bestaande accommodatie en budget.

Innovatieve flensfabricage

Wij vervaardigen glijbaansecties zonder het gebruik van lengteflenzen. Wij hebben het fabricageproces vereenvoudigd, de glijbaan versterkt zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of veiligheid en kortere installatietijden. Het elimineren van lengteflenzen voorkomt schimmelvorming en opbouw van bacteriën en vermindert voortdurende reiniging en onderhoud in deze kritieke delen. iPlay glijbaandelen hebben een grote esthetische waarde, bezoekers zijn dol op het uiterlijk van onze waterglijbanen. Onze visueel aantrekkelijke ontwerpen bouwen spanning op voordat een bezoeker de attractie zelfs heeft geprobeerd.

Aqua Playhouse

De Aqua Play Houses van iPlay zijn de nieuwste generatie waterspeeltuinen, speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5 jaar en ouder. iPlay maakt gebruik van organische vormen, waardoor ze een natuurlijk en modern uiterlijk krijgen qua ontwerp, vorm en functie. Het Aqua Play House assortiment heeft veel interactieve en leuke speelelementen, waar kinderen kunnen ontdekken en spelen met water. Er zijn veel educatieve elementen beschikbaar, die kunnen worden bediend met handwielen en urenlang waterplezier bieden in een ideale veilige speelomgeving.

Where the fun starts!

iPlay biedt zeer competitieve opties voor alle waterattracties. Wij zorgen voor de juiste samenstelling van waterattracties, waterglijbanen en overweldigende gezinsattracties, afgestemd op uw zakelijke verwachtingen en bezoekersambities.

iPLAY WATER ATTRACTIONS iPLAY WATER ATTRACTIONS iPLAY WATER ATTRACTIONS
iPLAY WATER ATTRACTIONS iPLAY WATER ATTRACTIONS iPLAY WATER ATTRACTIONS
nl_NLNederlands