Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Voor Roompot mag iPlay de volgende waterattracties verzorgen. Een IP 800 uitgevoerd met witte daglichtringen voor de echte sensatiezoeker. De glijbaan zal starten vanaf 10,5 meter met een lengte van 97 meter. Er zal een Slide Champ systeem met 2 sensoren geplaatst worden met een scorebord met de gegleden tijd, snelste tijd van de dag en snelste tijd ooit. Deze speedglijbaan zal naadloos uitgevoerd worden middels het “FST” systeem en daardoor zeer comfortabel aanvoelen tijdens het glijden. Ook is hierdoor minder onderhoud nodig aan de glijbaan.

De tweede waterglijbaan is een HurriCone glijbaan met een lengte van 82,5 meter en deze zal starten vanaf een hoogte van 7 meter. Het unieke van deze glijbaan is dat er met enkele en dubbele banden gegleden gaat worden. Ook zullen er onderweg diverse daglichteffecten te zien zijn en er zal een heavy duty geluidsspeaker in de HurriCone geplaatst worden om de beleving nog sensationeler te maken.

De derde glijbaan is een interactieve IP 1200 waterglijbaan en deze zal starten vanaf een hoogte van 3,5 meter en deze heeft een lengte van 41 meter. Deze glijbaan zal geïsoleerd uitgevoerd worden. Bij het begin van de glijbaan kan gekozen worden uit diverse belevingen door middel van licht en geluidseffecten. Ook is er 1 scène waarin het spel Aqua Smash gespeeld kan worden. Aqua Smash creëert een interactieve game in de glijbaan door middel van onze Aqua Smash Touchpads. Als het stoplicht op groen springt kunnen de bezoekers punten scoren door de Aqua Smash Touchpads aan te tikken. Hierdoor krijgen zij punten die zij daarna op het scorebord kunnen zien en ook kunnen zij zien of ze de hoogste score van de dag hebben.

Als laatste zal iPlay ook nog een aantal water speelelementen plaatsen in het kinderbad.

Inmiddels is de productie in volle gang. Oplevering staat gepland in 2020.

iPLAY WATER ATTRACTIONS iPLAY WATER ATTRACTIONS iPLAY WATER ATTRACTIONS
iPLAY WATER ATTRACTIONS iPLAY WATER ATTRACTIONS iPLAY WATER ATTRACTIONS
nl_NLNederlands