iPlay Service

iPlay Service -
Reparatie, Renovatie & Onderhoud

iPlay is een specialist in het renoveren en repareren van bestaande waterglijbanen, waterattracties en waterspeeltuinen. Wij zijn in staat om een oude waterattractie om te bouwen in een nieuwe, frisse, interactieve waterattractie waar uw bezoekers versteld van staan. Wij bieden een volledige onderhoudsservice voor al uw waterattracties.

Wij installeren multi-LED verlichtingspakketten, knipperende of opeenvolgende lichten in verschillende kleuren, sterren die een sterrenhemel nabootsen of opeenvolgende lichteffecten die tegenover de richting van beweging geplaatst zijn wat de indruk geeft van verhoogde snelheid. iPlay maakt unieke bezoekerservaringen, allemaal ontworpen om elke bestaande attractie te verbeteren en te vernieuwen.

Neem contact met ons op voor meer informatie via info@iplaywaterattractions.com

Nano

Osmosis

Over Ons

Wij kunnen polyester glijbaandelen en trappen uitwisselen en skim outs en geïsoleerde delen installeren. Wij hebben “FST” ontwikkeld en speciale verticale flenzen gemaakt met systeemsloten. Dit geeft meer comfort bij het glijden en is perfect vlak en glad over de gehele lengte van het glijoppervlak. De installatietijd is veel korter en het toekomstige onderhoud is eenvoudiger en kostenbesparend.