Where the fun starts...

Where the fun starts...

Where the fun starts...

Where the fun starts...

Where the fun starts...

Where the fun starts...

Welkom bij iPlay Water Attractions

iPlay Water Attractions biedt waterplezier voor alle leeftijden: iconische attracties, waterglijbanen, water speeltoestellen en onze nieuwe lijn interactieve Aqua Playhouses met unieke, spannende op maat gemaakte thematisering. Het complete waterparkaanbod voor grote en kleine recreatie exploitanten, met zeer scherp geprijsde opties voor al uw behoeftes op het gebied van waterattracties, afgestemd op uw bedrijfsverwachtingen, bezoekersambities en budget.

iPlay is - Fresh design thinking

Wij passen creatieve engineering toe op fantasierijke en interactieve manieren voor nieuwe en bestaande waterattracties. Wij ontwerpen graag innoverende water speelelementen voor onze klanten. Het creëren van echt geweldige recreatieve belevenissen voor u.

Wij produceren al meer dan 30 jaar waterattracties, met het uiteindelijke doel om spannende, all inclusive gezinsvriendelijke water speelervaringen te creëren met onze Aqua Play House, peuterbaden, spray parken, splash pads en water speelobjecten. Geproduceerd om uren plezier, veiligheid en water interactiviteit te bieden, zodat bezoekers terug blijven komen.

iPlay’s assortiment aan spannende waterglijbanen en waterattracties bevat iconische bandenglijbanen, Aqua Racers, Infinity & Body waterglijbanen en iPlay’s nieuwste “HurriCone" bandenglijbaan. Geïnspireerd door onze klanten en met jarenlange ervaring in het ontwerpen van wat echt werkt voor bezoekers, zijn al onze waterglijbanen en waterattracties ontworpen om de ultieme glijdervaring te bieden.

Wij kunnen een assortiment aan speciale effecten bieden voor nieuwe en bestaande waterglijbanen door licht, geluid en visuele pakketten te installeren. Wij creëren systemen en pakketten die ideaal zijn voor elk waterpark of recreatiecentrum dat een unieke opwindende nieuwe dynamiek aan hun waterglijbanen wil toevoegen en bezoekersaantallen wil vergroten.

Vernieuw uw bestaande waterglijbanen met onze renovatiepakketten. Wij bieden volledige reparatie- en onderhoudsdiensten voor al uw waterglijbanen, waterattracties en waterspeeltuinen. iPlay is een specialist in het opknappen en updaten van bestaande faciliteiten met daglichteffecten of Multi-LED verlichtingspakketten, ideaal om bestaande waterglijbanen te verbeteren en te updaten.

Over ons

iPlay is opgericht door drie experts uit de industrie met een visie om de Europese waterattractie branche te innoveren en op te frissen. Zij willen een nieuw dynamisch inzicht verschaffen in ontwerp, engineering, fabricage en projectmanagement van waterattracties, specifiek toegesneden op elke recreatiebedrijf en budget.

Over ons

iPlay biedt zeer competitieve opties voor alle waterattracties. Wij zorgen voor de juiste samenstelling van waterattracties, waterglijbanen en overweldigende gezinsattracties, afgestemd op uw zakelijke verwachtingen en bezoekersambities.

Abonneer - iPlay

Ontvang onze laatste updates, nieuws en evenementen.