Ervaring, Innovatie & Geweldige ontwerpen

Over ons - Ervaring, Innovatie & Geweldige ontwerpen

iPlay is opgericht door drie experts uit de industrie met een visie om de waterattractie markt te innoveren en op te frissen, een nieuw dynamisch inzicht te verschaffen in ontwerp, engineering, fabricage en projectmanagement, specifiek toegesneden op elk recreatiebedrijf en budget.

Wij streven ernaar om technische oplossingen van wereldklasse te leveren met totale kwaliteit in alles wat wij doen, een volledig persoonlijk aanbod, het creëren van waarde, het optimaliseren van investeringen en altijd leveren van hoogwaardige ervaringen welke bezoekers doen terugkeren.

iPlay is vastbesloten om zeer competitieve opties voor alle waterattracties te bieden. Wij zorgen voor de juiste samenstelling van waterattracties, waterglijbanen en overweldigende gezinsattracties, afgestemd op uw zakelijke verwachtingen en bezoekersambities en natuurlijk uw budget.

Het Team
Over ons

De productie van de waterattracties van iPlay wordt onder licentie vervaardigd volgens strenge kwaliteitsnormen onder nauwkeurig technisch toezicht en kwaliteitscontroleprocessen bij onze gloednieuwe productiefaciliteiten in Polen en Nederland. iPlay’s innovatieve, toonaangevende formule verzekert klanten van onze hoogwaardige productie, concurrerende waarde, geleverd en geïnstalleerd met jarenlange ervaring in projectbeheer en allemaal onder toezicht van onze kantoren in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Abonneer - iPlay

Ontvang onze laatste updates, nieuws en evenementen.